Elérhetőség

Vedd figyelembe, hogy csapatunk Gödöllő, Hatvan, Aszód 50 km-es körzetében dolgozik!
Budapesten csak kivételes esetben, és csak családiház klimatizálását vállaljuk!
Klíma, klímaszerelés, klímatelepítés, klíma karbantartás, klíma szervíz Aszód Gödöllő, Hatvan 50 km-es körzetében!
 • Egész évben dolgozunk!  Egyre több megrendelőnk előre gondolkodik, és fűtésre is egyre többen szereltetnek klímát…
 • Nem spórolunk a szerelési anyagokon és szerszámokon sem mennyiség, sem minőség tekintetében, hiszen az általunk telepített klímaberendezéseket garanciális időben, és azon túl is mi szervizeljük!
 • Az általunk forgalmazott klímaberendezések hivatalos magyar forrásból származnak, a készülékekre így  Hivatalos, Magyar, kitöltött, lepecsételt garancialevelet adunk.
 • A klíma berendezések beszerzését, eladását és telepítését minden esetben rögzítjük a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság rendszerében.
 • Törekszünk a garanciális megbízhatóságra, emiatt nem minden munkát vállalunk el, és figyelembe vesszük a földrajzi távolságot is.
 • Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos megjelenésre!
 • Munkatársaink képzett, elhivatott szakemberek. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek!
 • Kicsik vagyunk ezért személyesen, gyorsan és rugalmasan működünk!
 • Műszereink hitelesítettek és profik!
 • A felmérés díjtalan!
 • A berendezésekről gyári leírásaink vannak. Ezek birtokában a klímaszerelés során a kívánt technológiát használjuk, így a meghibásodások aránya jelentősen csökken!
 • Szakmai tapasztalatainkat a számos lakossági telepítés során szereztük!
 • Szerelőink a telepítéskor nagy hangsúlyt fektetnek a tisztaságra, így nem kell utánuk takarítót hívni!

Ha klímaberendezést akarunk vásárolni, akkor nem elegendő csupán a legjobb eszköz beszerzésére törekedni, hanem megfelelő légkondi szerelőt is kell találnunk, aki akár a klíma készülék egész életútját végigkísérheti. Fontos tisztában lennie azzal is, hogy a klíma beszerzést követően időnként klíma  karbantartásra, klíma tisztításra lesz szükség, ezt nem érdemes elhanyagolnia, ugyanis légkondicionáló készülékének élettartama és az egészséged múlhat rajta!

Ami még fontos lehet: klíma viszonteladó, klíma telepítő, klíma karbantartó vállalkozásunk Aszód Gödöllő, Hatvan 50 km-es körzetében szerel klímát. A 2 folyóméteren belüli normál szerelés maximum (országrésztől függően) bruttó 30 000 – 86.000 Ft-ba kerül. Az esetek 90%-ában ez a számítás helytálló (átlagos teljesítményű – maximum 4kW-os – split klíma a fal egyik felén a kültéri másik felén maximum kicsit odébb a beltéri egység). Ez az összeg tartalmazza az összes szerelési anyagot és a munkadíjat is. Az elektromos csatlakozás esetleges kiépítésén, és a klímaberendezés vételárán felül ebben az esetben nincs további költség.

 Nagyobb kapacitású készülékeknél (többnyire 4 kW felett) nagyobb átmérőjű csövek, nagyobb tartókonzolok kellenek, melyek drágítják az alap telepítést. A kültéri egység többnyire a külső homlokzatra kerül, melyhez tartó konzolokra van szükség. Ezeket a klíma csomagok nem tartalmazzák. Eltérő helyekre eltérő konzol lehet szükséges (más kell a tetőre, más az oldalfalra, és más ha a földre tesszük a klímát). Az alap, 45 cm mély oldalfali konzolt a szerelési díj tartalmazza, míg más igény esetén külön díjtétel.

A klímaszerelés a legtöbb esetben 3-5 óra alatt elvégezhető folyamat, azonban kérjük vedd figyelembe, hogy ez csupán egy becslés, melyet az előre nem látható körülmények befolyásolhatnak

Bizonytalan vagy, további információra van szükséged? Segítünk! Csak egy telefon: +36304428112 Tedd fel kérdésed, vagy akár egyeztess időpontot a helyszíni felméréshez! Munkatársaink munkanapokon 9-17 óra, szombaton 10-15 óra között állnak rendelkezésükre! Nem érsz el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

Fontos vagy számunkra! Ha nem érsz el minket, az űrlap kitöltésével visszahívást kérhetsz! Köszönjük a türelmed!

HKI Protechnik Kft.
Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által hitelesített vállalkozás, F-gáz szám: 1000000038224
Telefonszám: +36304428112
Telephely: 2192 Hévízgyörk, Orgona utca 57.