Klíma márkák

JÓL BEVÁLT, MEGBÍZHATÓ KLÍMA MÁRKÁK

Sajnos az alább felsorolt klíma márkáknak sem tudjuk minden modelljét ajánlani. Kizárólag az általunk tesztelt és jól bevállt hűtő-fűtő klíma típusokat telepítjük! Webáruházunkban mi csakis megbízható, magyar garanciával rendelkező klímákat forgalmazunk, saját kivitelezői és szervíz háttérel! Számunkra a megbízható klíma azt jelenti, hogy minden hirdetett készüléknek magyar forgalmazója van, akik komoly szervizhátteret tudnak biztosítani, továbbá legalább 3, de akár 10 év garanciát vállalnak termékeikre…

Melyik a legjobb klíma márka?

2022 legjobban ajánlott klímái –  Melyik a legjobb klíma márka 2022-ben? 

Klímaszervizünk abban a szerencsés helyzetben van, hogy nincsen kizárólagossági szerződése egyetlen típusra sem, így márkafüggetlenül és a valós tapasztalatok, sokezer felszerelt klímaberendezés szervizelése és karbantartása alapján adhatunk tanácsot.

Daikin

A hazai piacon kapható Daikin klímákat két csoportra lehet osztani:
– belépőkategóriás termékeik nem Japánban készülnek és minőségük is alacsonyabb színvonalat képvisel
– közép- és felsőkategóriás termékeik elérhető áron nyújtanak prémium minőséget

A közép- és felsőkategóriás termékeikről sugárzik a japán precizitás. A márka évtizedek óta jelen van a légkondicionálók piacán, hazánkban a kilencvenes években jelent meg. A hazai vásárlók között is rendkívül népszerű márkának számít, mert bár a gyártó termékei általában magasabb árfekvésű eszközök, rendkívül megbízhatóak, üzemeltetési költségeik a gazdaságos energiafelhasználásnak és magas működési hatásfoknak köszönhetően alacsonyak, ráadásul a berendezések számos extra funkciót kínálnak a vásárló komfortérzetének növelésére. A Daikin nem csupán inverteres split klímákkal, hanem más, ipari és kereskedelmi célú berendezésekkel is jelen van a hazai piacon.

Fujitsu

A Fujitsu szintén egy klasszikus japán márka, amelynek termékei a Daikinhoz hasonlóan drágább, de szintén gazdaságosan működő, jó minőségű és rendkívül legbízható klímaberendezések. A gyártó remekül kiépített szervízhálózattal rendelkezik hazánkban, ráadásul értékes garanciát biztosítanak készülékeikhez. 

A Fujitsu klímák méltán kiérdemelték a világhírű elismerést, magas minőségükkel, a legalacsonyabb meghibásodási arányukkal (0,1%), a legkorszerűbb technikák alkalmazásával, környezettudatos szemléletükkel a legkeresettebb klíma márkák közé tartoznak. Széles modell választékkal rendelkeznek és a berendezéseik esztétikus megjelenésére is figyelnek, méltán nyerte el a Red Dot Design díjat. Kínálatunkban multi split oldalfali beltéri és kültéri egységű klímákat, parapetes, mennyezeti, és kazettás beltéri klímákat, oldalfali mono split klímákat, légcsatornás mono split klímákat talál.

A Fujitsu klímák nem olcsó kategóriásak, de a magas műszaki színvonal és hatékonyság, egyedülálló módon akár 10 éves kiterjesztett garancia, ezeket a tényeket szemlélve, kitűnő áron juthatunk légkondicionálóhoz, melyben az összes kényelmi funkciót is megtaláljuk, hogy csendes, tiszta levegőjű környezetben pihenhessünk. Döntsön jól, nézze meg Fujitsu klímáinkat részletesebben az adatlapjukon!

Gree

A Gree a költséghatékony megoldások mestere, hiszen a gyártó elérhető áron kínál magas színvonalú, kiváló ár/érték arányú légkondicionáló berendezéseket. A kilencvenes években indult aprócska cég mára a világ egyik legnagyobb klímagyártójává nőtte ki magát, amelyet bizonyít, hogy már kilenc gyárkomplexummal rendelkezik (ezekből hét Kínában található). A Gree népszerűsége hosszú ideje töretlen a hazai piacon, ahol a vezető márkák közé tartozik.

A Gree márka a világpiacon egy meghatározó minőséget képvisel, a gyáruk együtt működik a világhírű Daikin céggel, ezzel is a megbízhatóságukat és fejlődésüket emelik. A Gree nyerte el a téli olimpia beszállítói pályázatát 2014-ben Szocsiba.

Kiváló ár-érték arányú klímák, melybe praktikus funkciók lettek beépítve, mint az áramszünet memória, turbó gomb, kellemes éjszaka üzemmód, automata tisztítás, Cold plazma, többszörös szűrőrendszer, gyerekzár és LED kijelző. A Cold plazma légszűrő technológia hatástalanítja a baktériumok, vírusok, penészgombák 90%-át, megsemmisíti a kellemetlen szagokat és negatív töltetű ionokat enged be a légtérbe, ez által frissíti a levegőt. Klímáik inverteres technológiával készültek, mely biztosítja energiatakarékosságukat (A+).

Midea

A Midea a nyolcvanas években indult szintén apró üzemként, azonban rövid idő alatt komoly terjeszkedést bemutatva hatalmas háztartási berendezésgyártóvá vált. Klímaberendezéseik közkedveltek hazánkban, korábban piacvezető is volt a sokféle berendezést kínáló márka.

Széles választék, kedvező ár. Termékeink között talál lakossági felhasználásra oldalfali split és mobil klímákat, valamint párátlanító berendezést, fél ipari használatra kazettás mennyezeti klímákat valamint légcsatorna és hővisszanyerő szellőztető rendszereket. A Midea 2003-óta ismert márka Magyarországon, termékeik az Aurora és Mission klímák Kína egyik legnagyobb export piacát teszik ki. Népszerűek kedvező áruk és megbízhatóságuk miatt, 2004-óta kompresszoraikat a Toshiba gyárban gyártják, ezzel is csökkentették a meghibásodások esélyét. Termékeikre 2 év garanciát adnak. Számos újítás, kedvelt modul lett beépítve klímáikba. A DC inverternek, az Eco üzemmódnak és az 1W-os készenléti módnak köszönhetően klímáik energiatakarékosak. Korszerű 3D légárammal felszereltek, a beltéri egység ventilátorait 12 fokozatban lehet állítani, ez biztosítja a csendes használatot. A Mission modellbe wifi vezérlés lett beszerelve, így okostelefonjával bármikor elérheti a klímája vezérlését, a többi modell esetében is van lehetőség kiegészítő wifi vezérlés rendelésére. A tiszta levegőről több fokozatú szűrőrendszer gondoskodik.

Mitsubishi Electric

A prémium minőségű termékeket kínáló márkát hazánkban leginkább kereskedelmi célú berendezései (különböző split készülékek, VRV rendszerek), illetve hőszivattyúi miatt keresik a vásárlók.

Panasonic

A Panasonic kapcsán az emberek először általában nem a klímaberendezésekre gondolnak, pedig a gazdag múlttal bíró márka már az ötvenes években megjelent ebben a piaci ágazatban. Termékei hazánkban is kelendőek,inverteres mono- és multisplit készülékekkel, ipari mennyezeti és oldalfali berendezésekkel, különböző hőszivattyúkkal, ECOi VRF-rendszerekkel és egyéb kiegészítő eszközökkel is jelen vannak Magyarországon.

A Panasonic klímákba a legújabb technikákat építették be. A japán székhelyű cég mögött közel száz éves tapasztalat áll különböző műszaki-, és luxuscikkek előállításában. Split klímáik fűtésre és hűtésre is kiválóak, extra csendes üzemmód jellemző rájuk, (20dBa-től) energia hatékony készülékek. A kristálytiszta levegő elengedhetetlen otthonában, melyről a Nanoe-G légtisztító rendszer gondoskodik az Etherea inverteres klímaberendezéseknél. A nanotechnológia segítségével kiszűri a legapróbb szennyeződéseket, a port, a baktériumokat, a penészgombát és a vírusokat is, illetve a kellemetlen szagokat, dohányfüst, állatok szagát semlegesíti. Az econavi inteligens érzékelő rendszer érzékeli a napfény erejét, és ahhoz igazítja a klíma hőmérsékletének szabályozását. Érzékeli a külső időjárást, hogy napos vagy borús idő, illetve éjszaka van-e kint, és eszerint változtatja a hőmérsékletet, ha borús vagy éjszaka van, akkor egy fokkal magasabban tartja a hőmérsékletet. Mivel, ha eredeti állapotában maradna, akkor pazarolnánk az energiát, borús időben nem kell olyan intenzitással hűtenie, mint mikor az ablakon ömlik be a napfény. Napfény érzékelő fűtés üzemmódban is elérhető, naposabb időben elvesz a teljesítményből, borúsabb időben bekapcsol a rendszer. A Mild Dry rendszer 10%-kal magasabb relatív páratartalom fenntartása szolgál, mely csökkenti a bőr- és torokszárazság tüneteit, ezzel növeli komfort érzetünket.

A Panasonic klímák érzékelik az aktivitást a helyiségben, illetve az emberi jelenlét hiányát is, e szerint változtatja meg a beállítási paramétereket. Termékeikre 3 év garanciát adnak.

Energia hatékony üzemmód, számos korszerű újítás és tökéletes komfort érzet jellemző a Panasonic klímákra, nézze meg pazar kínálatunkat!

Toshiba

A Toshiba régi nagy márka, amelyhez a dinamikus szabályzást biztosító és energiafelhasználás szempontjából hatékonyabb inverteres technológia köthető. Itthon rendkívül széles termékpalettával vannak jelen.

Kompromisszumok nélküli minőség, folyamatos tesztelés, a termékeik jobbá tétele a Toshiba márka fő ismérve. Elköteleződtek a levegő minőségének javítása mellett, melyre környezetbarát anyagokat alkalmaznak, intelligens speciális szűrőrendszert építettek be klímáikba, egy Porszűrőt, mely a nagyobb szennyeződéseket szűri ki, aztán egy IAQ szűrőrendszert, mely elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat a természetből származó anyagok segítségével. A Toshiba öntisztító funkcióját azért fejlesztették ki, hogy a klímaberendezés belsejében csökkenjen a páratartalom és megakadályozza a penészgombák megtelepedését.  DC inverteres klímáik az Eco-Logic energiatakarékos funkcióval még kedvezőbb fogyasztásúak, akár -25%-ot spórolhat. A Comfort sleep funkció tovább növeli az éjszakai pihenés kényelmét. Négyféle üzemmódban használhatja berendezését Hűtő/Fűtő, Szárító és Csak Ventilátor módozatban. A gyártó 2 év garanciát ad termékeikre.