Klímatisztítás, éves karbantartás

Klímatisztítás, éves karbantartás (2023)

Lakossági és üzleti ügyfeleink részére klíma és hőszivattyú rendszereket értékesítünk, telepítünk és karbantartunk. Profi szakemberekből álló csapatunk Budapesten, Pest, Nógrád, és Heves megyében, de elsősorban  Gödöllő, Hatvan, Aszód 50 km-es körzetében dolgozik.

A klíma szakszerű időszakos karbantartása és tisztítása több szempontból is kiemelten fontos, hiszen az egészségügyi kockázat mellett, a klíma meghibásodását is okozhatja, ha nincs karbantartva

FONTOS: A klímatisztítás, éves karbantartás elmaradása esetén nem lehet érvényesíteni sem a klíma garanciáját, sem a szerelési garanciát.

A klímatisztítás, karbantartás másik funkciója az, hogy speciális vegyszerek alkalmazásával megakadályozzuk az egészségre esetleg káros baktériumok, penészspórák megtelepedését a lakás levegőjével közvetlenül érintkező hőcserélő felületén.

A klíma karbantartásával jelentősen meghosszabbítható a légkondicionáló élettartama és a tisztításával teljesen kiküszöbölhető az egészségügyi kockázat is, amit kizárólag az elhanyagolt berendezések okozhatnak.

 A karbantartásról minden esetben számlát adunk, aminek a másolatát kéri tőlünk a gyári képviselet, amennyiben garanciális javítást kell elintéznünk a berendezésre. Így ezeket a számlákat is érdemes megőrizni a gyári dokumentációval együtt!

A karbantartás elvégzését követően – a garanciális időn belül – a klíma jótállási jegyének megfelelő rovatát kitöltjük, a karbantartást aláírással, bélyegző lenyomattal igazoljuk.

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS ÉS FERTŐTLENÍTÉS –  12.000 Ft/db

(Keveset használt és/vagy rendszeresen tisztított készülékek esetén végezzük!)

Klíma karbantartás alap munkadíja kiszállással 1 szett klíma tisztítása 12 000 Ft/beltéri egység, 2-3 szett klíma tisztítása 10 000 Ft/beltéri egység, 4 + szett klíma tisztítása 9 000 Ft/beltéri egység. (Áraink bruttó végfelhasználói árak, mely berendezésenként, illetve multi készülékek esetén beltéri egységenként értendő. A beltéri egység szennyezettségétől függően a díj emelkedhet!)Munkaidő utáni, illetve a hétvégi időpontokra kért kílmatisztítás felár + 5000 Ft./kiszállás.

 

 • A beltéri egység szűrőinek és műanyag burkolatainak tisztítása valamint a hőcserélő fertőtlenítése.
 • Funkció tesztelés
 • Kondenzvíz elvezetés ellenőrzés
 • Cseppvíztálca fertőtlenítése, gombátlanítása
 • Elektromos csatlakozások ellenőrzése, után húzása
 • Gáz szivárgás ellenőrzés
 • Tesztüzem

KLÍMA MOSÁS   –   21.000 Ft/klíma szett

(Régen karbantartott, nagyon elkoszolódott készülékek esetén végezzük)

 

 • Az általános tisztítás és fertőtlenítésen
 • az oldalfali split klíma kül- és beltéri egységének vegyszeres mosása

EXPRESSZ KLÍMA MOSÁS  –   35.000Ft/klíma szett

(24 órán belüli, azonnali klímatisztítás)

 • Az általános tisztítás és fertőtlenítésen
 • az oldalfali split klíma kül- és beltéri egységének vegyszeres mosása

A légkondicionáló éves használatának igénybevételétől, valamint a készülék gyártója által meghatározott éves használat függvényében ajánlott évenként kétszer a klíma tisztítása, esetenként a karbantartást is elvégeztetni. Ez szakszerű, gépekkel végzett megelőző átvizsgálás a műszaki hibák elkerülése érdekében.

Foglaljon időpontot!

FONTOS: A szabad időpontok gyorsan fogynak. Minél gyorsabban válasszon időpontot!

szeptember 2023
hét ked sze csü pén szo vas
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301