Klímatisztítás, éves karbantartás

Klímatisztítás, éves karbantartás (2022)

Lakossági és üzleti ügyfeleink részére klíma és hőszivattyú rendszereket értékesítünk, telepítünk és karbantartunk. Profi szakemberekből álló csapatunk Pest megye, Gödöllő, Hatvan, Aszód 30 km-es körzetében dolgozik.
Csak általunk beszerzett készülék szerelését, karbantartását tudjuk vállani! Más által felszerelt berendezések javítgatásával, áthelyezésével, klímagáz utántöltögetéssel NEM foglalkozunk!

A klíma szakszerű időszakos karbantartása és tisztítása több szempontból is kiemelten fontos, hiszen az egészségügyi kockázat mellett, a klíma meghibásodását is okozhatja, ha nincs karbantartva.

FONTOS: A klímatisztítás, éves karbantartás elmaradása esetén nem lehet érvényesíteni sem a klíma garanciáját, sem a szerelési garanciát.

A klímatisztítás, karbantartás másik funkciója az, hogy speciális vegyszerek alkalmazásával megakadályozzuk az egészségre esetleg káros baktériumok, penészspórák megtelepedését a lakás levegőjével közvetlenül érintkező hőcserélő felületén.

A klíma karbantartásával jelentősen meghosszabbítható a légkondicionáló élettartama és a tisztításával teljesen kiküszöbölhető az egészségügyi kockázat is, amit kizárólag az elhanyagolt berendezések okozhatnak.

 A karbantartásról minden esetben számlát adunk, aminek a másolatát kéri tőlünk a gyári képviselet, amennyiben garanciális javítást kell elintéznünk a berendezésre. Így ezeket a számlákat is érdemes megőrizni a gyári dokumentációval együtt!

A karbantartás elvégzését követően – a garanciális időn belül – a klíma jótállási jegyének megfelelő rovatát kitöltjük, a karbantartást aláírással, bélyegző lenyomattal igazoljuk.

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS ÉS FERTŐTLENÍTÉS –  12.000 Ft/db

(Keveset használt és/vagy rendszeresen tisztított készülékek esetén végezzük!)

Klíma karbantartás alap munkadíja kiszállással 1 szett klíma tisztítása 12 000 Ft/szett, 2-3 szett klíma tisztítása 10 000 Ft/szett, 4 + szett klíma tisztítása 9 000 Ft/szett. (Áraink Bruttó végfelhasználói árak.)

 

  • A beltéri egység szűrőinek és műanyag burkolatainak tisztítása valamint a hőcserélő fertőtlenítése.
  • Funkció tesztelés
  • Kondenzvíz elvezetés ellenőrzés
  • Cseppvíztálca fertőtlenítése, gombátlanítása
  • Elektromos csatlakozások ellenőrzése, után húzása
  • Gáz szivárgás ellenőrzés
  • Tesztüzem

KLÍMA MOSÁS   –   21.000 Ft/db

(Régen karbantartott, nagyon elkoszolódott készülékek esetén végezzük)

 

  • Az általános tisztítás és fertőtlenítésen
  • az oldalfali split klíma kül- és beltéri egységének vegyszeres mosása

A légkondicionáló éves használatának igénybevételétől, valamint a készülék gyártója által meghatározott éves használat függvényében ajánlott évenként kétszer a klíma tisztítása, esetenként a karbantartást is elvégeztetni. Ez szakszerű, gépekkel végzett megelőző átvizsgálás a műszaki hibák elkerülése érdekében.

FONTOS: A szabad időpontok gyorsan fogynak. Minél gyorsabban válasszon időpontot!

december 2022
hét ked sze csü pén szo vas
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311