Gree Comfort x

GREE Comfort X OLDALFALI MONO SPLIT KLÍMA  az általunk egyik legtöbbet eladott, telepített Gree lakossági klíma terméke! Nem csodálkozunk ezen, hiszen ár-érték arányban az egyik legjobb berendezésünk.
ELEGÁNS, LETISZTULT MEGJELENÉS, MODERN FUNKCIÓK, GAZDASÁGOS, KÖLTSÉGKÍMÉLŐ ÉS CSENDES MŰKÖDÉS! AZ A+ FŰTÉSI ÉS AZ A++ HŰTÉSI ENERGIAOSZTÁLYBA SOROLÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN TÉLEN, NYÁRON MEGÁLLJA A HELYÉT!

Hűtés:

2,6 – 3,5 – 5,3 – 7 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

Fűtés:

Jó választás lehet annak, aki nem csak hűtésre használná a berendezést, hanem fűteni is szeretne, hiszen -20°C-ig képes fűteni vele. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Comfort X készülékhez nem kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve.
H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Wi-Fi:

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá

Gree Lomo Plusz I Gree Comfort X I Gree Dark X I Gree Amber Grey I Gree G-tech

A hivatalos magyarországi Gree képviselet által forgalomba hozott készülékekre 10 ÉV KITERJESZTETT JÓTÁLLÁS vonatkozik!!

Mind a(z) 3 találat megjelenítve