Gree Lomo Plusz

GREE LOMO PLUSZ OLDALFALI MONO SPLIT KLÍMA  a 2019 év általunk legtöbbet eladott, telepített Gree lakossági klíma terméke! Nem csodálkozunk ezen, hiszen ár-érték arányban az egyik legjobb berendezésünk.

ELEGÁNS, LETISZTULT MEGJELENÉS, MODERN FUNKCIÓK, GAZDASÁGOS, KÖLTSÉGKÍMÉLŐ ÉS CSENDES MŰKÖDÉS! AZ A+ FŰTÉSI ÉS AZ A++ HŰTÉSI ENERGIAOSZTÁLYBA SOROLÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN TÉLEN, NYÁRON MEGÁLLJA A HELYÉT!

Hűtés:

2,6 – 3,2 – 4,6 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

Fűtés:

Fűtés rásegítésre javasolt készülék. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez. A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Wi-Fi:

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

Gree Lomo Plusz I Gree Comfort X I Gree Dark X I Gree Amber Grey I Gree G-tech

A hivatalos magyarországi Gree képviselet által forgalomba hozott készülékekre 10 ÉV KITERJESZTETT JÓTÁLLÁS vonatkozik!!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.