Hőszivattyú

A levegő-víz hőszivattyú egy komplett, mindent kielégítő rendszert nyújt ingatlanja használati melegvíz ellátására, hűtésére, fűtésére. Két kivitelben kaphatóak, monoblokkos rendszerűek, ahol egyben van a kültéri és beltéri egység, és osztott (split) rendszerűek, ahol a kültéri és beltéri egység külön állnak. Használható padlófűtéssel, radiátorral, ventilátoros hűtő-fűtő berendezésekkel (pl. Fan Coil) is.

Mikor válasszuk a levegő-víz hőszivattyú rendszert? Ha fontos számunkra a kiemelkedő energia hatékonyság (H és Geo kedvezményes tarifák is elérhetőek, mellyel tovább csökkenthetők a költségek), a rugalmas kiépíthetőség, könnyű telepíthetőség, és nem utolsó sorban a környezetbarát megoldásokat keressük. Nem jut füst, korom a levegőbe, csendes, és az intelligensen szabályozható. A rendszer hátránya, hogy a kültéri egysége helyigényes. Minden más esetben kényelmes, komplett megoldást nyújt otthona számára!

Hőszivattyús rendszer vásárlása előtt, szükség van a lakás energetikai felmérésére, mely egy épületgépész által elvégzendő feladat. Meg kell tervezni a pontos teljesítményt, mely függ a meglévő és/vagy tervezett fűtési rendszertől (radiátor, fancoil, padló vagy felületfűtés), a csövek keresztmetszetétől, a lakás hőveszteségétől (a szigeteltség fokától, esetleges hőhidaktól), és még számtalan tényezőtől. Látatlanban egy felelősségteljes cég nem tud Önnek válaszolni arra a kérdésre, hogy mekkora kapacitású készüléket vásároljon. Kérjük, hogy vásárlás előtt feltétlen egyeztessen szakemberrel.

SZAKSZERVÍZ, GARANCIÁLIS BEÜZEMELÉS

A kivitelezésen túl, sarkalatos pont a garanciális beüzemelés és a szakszerviz, mely hozzájárul a készülék optimális működéséhez, élettartamához. Szerződéses partnerünk a Fisher klíma és hűszivattyú kizárólagos magyarországi importőre.

Számos cég mondhatja el magáról, hogy telepít hőszivattyút, de csak egy szakszerviz tudhatja maga mögött a gyártó támogatását, élvezve a tőlük jövő folyamatos képzést, mely nélkülözhetetlen a hibafeltárásban, valamint a rendszeres karbantartások elvégzése során. Szakszervizesként jogkörünkhöz tartozik a garanciális beüzemelés, ezáltal érvényesítve a készülékekre vonatkozó garanciát. Megfelelő műszaki háttér, a gyártótól által biztosított oktatás lehetővé teszi a magasabb szintű szervizszolgáltatást. Ha szeretné hőtermelő berendezéseit biztos kezekben tudni, akkor keressen meg minket.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.