GREE

Kiváló minőségű Gree hűtő-fűtő klíma berendezések ésszerű árakon, garanciával, szereléssel együtt.

A Gree klímák nyújtotta kényelem és elégedettség mellett a Gree márka térhódításához hozzátartozik az állandó fejlesztés, megújulás, profizmus és kifogástalan elegancia.

A Gree márka a világpiacon egy meghatározó minőséget képvisel, a gyáruk együtt működik a világhírű Daikin céggel, ezzel is a megbízhatóságukat és fejlődésüket emelik.

Kiváló ár-érték arányú klímák, melybe praktikus funkciók lettek beépítve, mint az áramszünet memória, turbó gomb, kellemes éjszaka üzemmód, automata tisztítás, Cold plazma, többszörös szűrőrendszer, gyerekzár és LED kijelző.

A Cold plazma légszűrő technológia hatástalanítja a baktériumok, vírusok, penészgombák 90%-át, megsemmisíti a kellemetlen szagokat és negatív töltetű ionokat enged be a légtérbe, ez által frissíti a levegőt. Klímáik inverteres technológiával készültek, mely biztosítja energiatakarékosságukat (A+).

A hivatalos magyarországi Gree képviselet által forgalomba hozott készülékekre 10 ÉV KITERJESZTETT JÓTÁLLÁS vonatkozik!!

MAGYARORSZÁGON TOVÁBBRA IS A GREE A LEGJOBB VÉTEL. A FOGYASZTÓK ELSŐ SZÁMÚ VÁLASZTÁSA DÍJAT KAPOTT A GREE.
“Amit magadról állítasz az reklám, amit a nagy többség állít rólad az a valóság.”

2019 és 2020 után újabb Best Buy Award- A legjobb vétel díjjal bővült a Gree Légkondicionálók érdemeinek sora.

A svájci székhelyű nemzetközi piackutató cég, az Iceritas átfogó kutatásában a magyar fogyasztókat a személyes tapasztalataikat alapul véve kérdezték a legjobb ár és minőség arányú légkondicionáló berendezésekről. Az egybehangzó szavazatok alapján a Gree Légkondicionáló lett a vásárlók első számú választása, mint a legjobb ár-minőség arányú légkondicionáló márka Magyarországon. Az Icertias célja segítséget nyújtani a fogyasztóknak a kivételes termékek és szolgáltatások megtalálásához, így Best Buy Award elismeréssel díjazta a Gree márkát.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve